Lunchbrickor

Plastbutiken

Plastbutik för storkök, skola, restaurang, café, arbetsplats, servering och storhushåll

Plastbutiken har ett stort utbud av restaurangutrustning i olika plastkvaliteter med bra priser. Vi sätter hög kvalitet i första rummet vid val av sortiment. Här finner du plastkantiner, plasttallrikar, plastglas, plastbrickor och dryckesbehållare m m. av plast, för restauranger, caféer, skolbespisningar, förskolor, äldreomsorg, sjukhus m fl.

Kantinerna i Plastbutiken.se är GN-anpassade, alltså anpassade till Gastronorm-måttsystemet.

Plastbutiken.se erbjuder möjlighet att införskaffa kvalitativ restaurangutrustning av plast, när okrossbarhet är viktigt. Likaså är plastprodukter mycket användbara för cateringverksamhet och för utrustning vid olika utomhusevent.

Plastbutiken erbjuder väletablerade serier av produkter som står sig över tid. Möjlighet att komplettera innebär god ekonomi på lång sikt.

Plastbutik som enbart säljer plastprodukter som uppfyller EU:s förordningar gällande material och produkter av plast som är avsedda att komma i kontakt med livsmedel.

Plastbutiken.se har alltid öppet, 24/7. Gör dina inköp i e-butiken i lugn och ro, när du har tid, och få din restaurangutrustning av plast levererad direkt till din adress.

Plastbutiken.se drivs av HoT Solutions AB med huvudkontor i Linköping.


Vi är återförsäljare av högkvalitativ restaurang- och storköksutrustning och har mer än tio års erfarenhet av Internet-försäljning. Kontakta oss på info@hot-solutions.se eller 013-327 00 80.